O Nama  
   
Lator je tvrtka za pružanje usluga konzaltinga u telekomunikacijama. Naš cilj je svojom stručnošću i neovisnošću dati značajan doprinos daljnjem razvoju hrvatskog telekomunikacijskog tržišta, te u tom procesu biti vjerodostojan i pouzdan partner svim korisnicima i pružateljima telekomunikacijskih usluga.

Lator je u potpunosti hrvatska tvrtka, čiji rukovodeći tim čine domaći stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u raznim područjima telekomunikacija.

Lokalna prisutnost, te izvrsno poznavanje tehnologija, regulatornog okvira i poslovnih prilika na domaćem telekomunikacijskom tržištu, naša su konkurentska prednost u odnosu na strane konzultantske kuće.

Dostupom do relevantnih baza podataka, te svakodnevnim uvidom u aktualne događaje, u mogućnosti smo pratiti i objektivno vrijednovati prilike i trendove na telekomunikacijskom tržištu, posebno hrvatskom.
  Suradnja sa znanstvenom zajednicom osigurava nam pregled i uvid u nadolazeće generacije telekomunikacijskih tehnologija, čime u svakom trenutku možemo procijeniti njihovu zrelost i tržišni potencijal.

Pri izradi projekata, znanje i iskustvo našeg užeg tima nadopunjujemo suradnjom s vanjskim stručnjacima i tvrtkama, kreirajući ekspertne timove prema zahtjevima određenog projekta.

Spremni smo vas poslušati i odgovoriti na sva vaša pitanja, te predložiti rješenja sukladno vašim zahtjevima. S povjerenjem nam se obratite.

 
         
      Hrvatski | English © Lator d.o.o. | Sva prava pridržana